Jeg pleier hvert år og bli spurt om jeg kan komme til ulike hagelag for å prate om et eller annet tema. Og selvfølgelig gjør jeg det så fremt jeg har tid. Det er alltid morsomt å bygge oppunder interessen folk har for hage, planter og det å dyrke sin egen mat. Egen mat fra kjøkkenhagen. Pr dd ser programmet slik ut:
19.februar. Elverum hagelag. Tema: Historiske stauder + formering av busker i hagen
26.februar. Løten hagelag. Oppstart studiesirkel, 1.samling. Tema: Forming av hekker.
12.mars. Brumunddal hagelag. Tema: Beskjæring av busker / trær. Dialogmøte.
28.mars. Trysil hagelag. Tema: Økologisk dyrking av grønnsaker i hagen.
9.april. Nes og Helgøya hagelag. Tema: Forberedelse til vår i hagen - jordforbedring og kompost.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Prydtrær i vår hage
Vi har plass til trær i hagen. Mange trær om vi vil. Trær skaper lune plasser, lé for vind, gir skygge, oppholdssted for fugler og insekter,...
-
Knollfennikel (Foeniculum vulgare) er en bladgrønnsak hageeiere opplever som vanskelig å dyrke i egen kjøkkenhage. Mange erfarer at de...
-
Tørking av gul og rød kepaløk fra kjøkkenhagen gjør at den lagres bedre og lengre i kjøleskap og kjølerom. Veldig ofte er kepaløk noe av de...
-
Clematis er en plantegruppe som absolutt bør brukes mer klatreplanter rundt om i hager. De kan klatre på trær, stativ eller utover et svaber...
Så bra, her skulle jeg vel egentlig deltatt på flere. Er det påmelding tro?
SvarSlett