Jeg pleier hvert år og bli spurt om jeg kan komme til ulike hagelag for å prate om et eller annet tema. Og selvfølgelig gjør jeg det så fremt jeg har tid. Det er alltid morsomt å bygge oppunder interessen folk har for hage, planter og det å dyrke sin egen mat. Egen mat fra kjøkkenhagen. Pr dd ser programmet slik ut:
19.februar. Elverum hagelag. Tema: Historiske stauder + formering av busker i hagen
26.februar. Løten hagelag. Oppstart studiesirkel, 1.samling. Tema: Forming av hekker.
12.mars. Brumunddal hagelag. Tema: Beskjæring av busker / trær. Dialogmøte.
28.mars. Trysil hagelag. Tema: Økologisk dyrking av grønnsaker i hagen.
9.april. Nes og Helgøya hagelag. Tema: Forberedelse til vår i hagen - jordforbedring og kompost.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Prydtrær i vår hage
Vi har plass til trær i hagen. Mange trær om vi vil. Trær skaper lune plasser, lé for vind, gir skygge, oppholdssted for fugler og insekter,...

-
Knollfennikel (Foeniculum vulgare) er en bladgrønnsak hageeiere opplever som vanskelig å dyrke i egen kjøkkenhage. Mange erfarer at de...
-
Tørking av gul og rød kepaløk fra kjøkkenhagen gjør at den lagres bedre og lengre i kjøleskap og kjølerom. Veldig ofte er kepaløk noe av de...
-
Vi har plass til trær i hagen. Mange trær om vi vil. Trær skaper lune plasser, lé for vind, gir skygge, oppholdssted for fugler og insekter,...
Så bra, her skulle jeg vel egentlig deltatt på flere. Er det påmelding tro?
SvarSlett