onsdag 22. april 2020

Jeg skriver blogg, men følger ingen bloggere


Neida, jeg følger ingen bloggere. Og jeg leser heller ingen blogginnlegg - som andre har skrevet. Å jo, forresten - faktisk så har jeg lest et par blogginnlegg som jeg har blitt oppfordret til å lese. Oppfordret, fordi leseren stilte seg tvilende til innholdet. Disse blogginnleggene har vært om hage og planter selvfølgelig - som så mange har så mye "kunnskap" om. Det er jo litt sånn at innenfor min bransje som jeg har vært en del av siden 1984, er det mange allvitere som blogger om sine "erfaringer" innen hage og planter. Og bakgrunnen deres - jo det er alt fra finans, eiendom, helse, "skjønnhet", undervisning, gardkjerringer m.fl.

Men det er jo litt fint at vi er flere som har interesse for dette fagområdet da.Jeg er glad i både å lage mat, male oljemalerier og kjøre bil. Hmmmm, kanskje jeg skulle skrevet en blogg om mine evner til å trylle frem de deiligste retter, eller skrevet om tips og råd til å skape et spennende maleri. Eller aller helst om mine erfaringer bak rattet - kanskje om å bytte dekk eller polering av lakk. Ja, nå fikk jeg faktisk noen gode ideer.

Men, kjære Per, er det noe som plager deg? Neida!!


2 kommentarer:

  1. Heia, bloggen. No hate, men står det ikke liiiiitt lite om begonia på bloggen din?

    SvarSlett
  2. Spennende med ny hage. Blir sikkert like fin som den i Englaugsgutua.

    SvarSlett

Astilbe - en av mange gode stauder

Staudene som tilhører slekta Astilbe er helt klart en av mine favoritter til staudebedet. Denne plantegruppa finnes i flere farger og høyde ...